parallax background
Κ. Κανέτης & Σία

HH Lifa Active Hi Vis Polo 75112


Η νορβηγική Helly Hansen δημιουργεί επαγγελματικό ρουχισμό εργασίας για τις πιο απαιτητικές συνθήκες, για πάνω από 140 χρόνια!

 

HELLY HANSEN

LIFA Technology


Το 1970 η Helly Hansen έφερε την επανάσταση στην βιομηχανία υφασμάτων παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την τεχνολογία στρώσεων εσωτερικών και εξωτερικών τεχνικών ινών στα ρούχα της.

Η τεχνολογία LIFA® παρέχει στο ανθρώπινο σώμα άριστη διαχείριση υγρασίας και μόνωση. Έχει δοκιμαστεί κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες εργασίας και έχει αντεπεξέλθει σε ακραίες περιβαλλοντολογικές συνθήκες .

Η προηγμένη τεχνολογία νήματος που χρησιμοποιεί η εταιρία Helly Hansen στα ρούχα της, επιτρέπει την μετακίνηση της υγρασίας μακριά από το δέρμα μεταφέροντάς τη στην επιφάνεια του υφάσματος, όπου εξατμίζεται, αφήνοντας το ανθρώπινο σώμα στεγνό και άνετο.

Τα ρούχα που εμπιστεύονται oι επαγγελματίες

Η σειρά ρούχων Lifa Active Hi Vis της Helly Hansen ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της τεχνολογίας υφασμάτων. Με ανακλαστική – αντανακλαστική ταινία 3Μ προσφέρει μέγιστη ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και της ημέρας. Η τεχνολογία HH Lifa Active Hi Vis εξασφαλίζει άνεση, ενώ το ύφασμα Lifa Active εξασφαλίζει ότι το δέρμα σας θα παραμένει στεγνό ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.


Approvals & Technologies



COLORS: 360 YELLOW
SIZES: XS-4XL
FABRIC: Main fabric: 54% Polyester, 46% Polypropylene, 175 g.

• EN ISO 20471 CL 2
• Lifa® Active technology
• UPF 40
• Πατιλέτα με κουμπία
• Επίπεδες ραφές για μέγιστη άνεση
• Αντανακλαστική ταινία 3M (360 μοιρών) στο σώμα, τα μανίκια και τους ώμους