parallax background
Κ. Κανέτης & Σία

Μπαταρία Λουτρού ZUCCHETTI ZWN103


H νέα συλλογή από μπαταρίες λουτρού της εταιρίας Zucchetti, διασφαλίζει το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα στο μπάνιο σας

 

ZUCCHETI

Η επιτυχία μίας Oικογενειακής Eπιχείρησης


Οι βασικές αξίες της Zucchetti είναι η καινοτομία, ο σχεδιασμός και η ποιότητα!

Visit Site

Τα σχέδια της εταιρίας αποτελούν έναν σύγχρονο διάλογο με την πολιτισμικότητα και την πολυπλοκότητα της σύγχρονης εποχής.

Οι διεθνείς σχεδιαστές που εργάστηκαν για την επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της αντίληψης που αφορά την μοντέρνα εικόνα ενός σύγχρονου μπάνιου.


ZUCCHETI

Μπαταρία Λουτρού ZUCCHETTI ZWN103


Μπαταρία Λουτρού ZUCCHETTI ZWN103 αναμεικτική πλήρης με τηλέφωνο & σπιράλ μήκους: 1,5μ.

Σειράς: WIND

Η μπαταρία WIND χαρακτηρίζεται για το σύγχρονο και minimal design. Αισθητική απλότητας μέσα από τη βασική και αυστηρή γραμμή της, μία πολυτελή πρόταση για κάθε μπάνιο.


€171.90

Shop Online

Καινοτομία και Σχεδιασμός

Γεωμετρικά σχήματα και επίπεδες αντανακλαστικές επιφάνειες: Ο σχεδιασμός της μπαταρίας WIND είναι απλός και σύγχρονος αλλά πάνω από όλα κομψός. Η απλότητα του σχεδιασμού της αναδεικνύει την αυστηρότητα του σχήματός της αλλά και το ιδιαίτερο στυλ της, που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε γούστου . Η προσοχή στις λεπτομέρειες δεν λείπει ποτέ. O αναμικτήρας της μπαταρίας WIND είναι εξοπλισμένος με έναν ομοαξονικό διακόπτη, οπότε η χειρολαβή μπορεί να λειτουργήσει απλά τραβώντας τον εύκαμπτο σωλήνα.