parallax background
Κ. Κανέτης & Σία

Επαγγελματικά Μαχαίρια Kai


Για πάνω από 100 χρόνια, η εταιρεία Kai κατασκευάζει μαχαίρια κουζίνας σύμφωνα με τις παραδόσεις των θρυλικών σαμουράι της αυτοκρατορικής Ιαπωνίας.

 

Kai

Shun Pro Sho μαχαίρια κουζίνας υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών


Τα μαχαίρια κουζίνας Shun Pro Sho της Kai διαθέτουν λεπίδα κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι VG-10 (V-Gold 10) με σκληρότητα μετάλλου 61 HRC.

Visit Site

Η σειρά Shun Pro Sho εστιάζει αποκλειστικά στη μονή κόψη και επομένως στα παραδοσιακά ιαπωνικά σχήματα λεπίδων. Χάρις στα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα κατασκευής και στις ανθεκτικές στη διάβρωση λεπίδες που κατασκευάζει, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη για συνεχή επαγγελματική χρήση.

Αιχμηρά και εντυπωσιακά, με σφυρήλατο σχέδιο στη μία πλευρά και ματ τελείωμα στην άλλη, τα μαχαίρια αυτά έχουν το απόλυτο εργονομικό σχεδιασμό εφαρμόζοντας τέλεια στο χέρι κάθε επαγγελματία.


Kai

Η επιλογή των πιο διάσημων σεφ σε όλο τον κόσμο.


Η σειρά Shun Pro Sho της Kai, συνδυάζει τον αριστοτεχνικό σχεδιασμό και την ιαπωνική παράδοση με την σύγχρονη αντίληψη.



Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

2019 German Brand Award

Για τέταρτη συνεχή χρονιά τα μαχαίρια της Kai τιμήθηκαν με το βραβείο German Brand Award στην κατηγορία «Excellent Brands». Η εταιρία ιδρύθηκε το 1908 και σήμερα εξαγάγει πάνω από 10.000 διαφορετικά είδη μαχαιροπήρουνων και εργαλείων κοπής, σε όλον τον κόσμο .