Κ. Κανέτης & Σία

 


Η ιστορία της εταιρείας Κ. Κανέτης & Σία ξεκινάει το 1949...

...όταν ιδρύθηκε από τους αδελφούς Κάρολο και Παύλο Κανέτη. Η κύρια απασχόληση ήταν η αντιπροσώπευση αναγνωρισμένων οίκων εξωτερικού με ευρεία επιλογή προϊόντων δίνοντας προσοχή πάντα στην ποιότητα και στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ποιότητα & Αξιοπιστία
 


Εδώ και 3 γενιές η εταιρεία Κ. Κανέτης & Σία είναι δίπλα στον επαγγελματία!


Από το 1985...

...συνέχισαν την ανοδική πορεία της εταιρείας οι γιοί των ιδρυτών, Μάξιμος και Ισίδωρος Κανέτης, συνεπικουρούμενοι από το 2011 από την τρίτη γενιά με τον Κάρολο Κανέτη.

Το 1998...

...η έδρα της Εταιρείας μεταφέρθηκε από το κέντρο της Αθήνας σε ιδιόκτητο χώρο, στο Χαλάνδρι, επί της λεωφόρου Μεσογείων. Εδώ και 3 γενιές συνεχίζεται η ανοδική πορεία της εταιρείας, καλύπτοντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, με έμφαση στον βιομηχανικό και ηλεκτρολογικό τομέα.


Σκοπός και στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και καινοτομίες παράλληλα δε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας άμεσα με νέα είδη τις ανάγκες της αγοράς έτσι ώστε να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στον επαγγελματία.

Ποιοτικά προϊόντα, καινοτομίες και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

Δίπλα στην ελληνική βιομηχανία και τον επαγγελματία.

  • Η διοίκηση της Κ. Κανέτης & Σία δίνει ιδιαίτερη σπουδαιότητα στη σωστή στελέχωση όλων των τμημάτων και στην συνεχή εκπαίδευση των στελεχών της με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης προκύψει, οποιουδήποτε, ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη.
  • Το οργανόγραμμα της εταιρείας έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα τμήματα της εταιρείας να λειτουργούν με ευέλικτο και αποτελεσματικό τρόπο.