parallax background
Κ. Κανέτης & Σία

Μπαταρία Κουζίνας DEMM 8075


Η εταιρία DEMM επενδύει συνεχώς στην έρευνα στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και της εξοικονόμησης ενέργειας.

 

DEMM

Eco Friendly


Η νέα γενιά προϊόντων της DEMM έχει δημιουργηθεί μετά από προσεκτική μελέτη για τη προστασία του περιβάλλοντος και των οικολογικών επιπτώσεων.

Visit Site

Τα προϊόντα της εταιρίας έχουν εκλεπτυσμένα σχέδια που ικανοποιούν ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό.

Η φιλοσοφία της εταιρίας και ο τρόπος σκέψης της αποτελούν τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζει την επιτυχία της, δημιουργώντας προϊόντα που χαρακτηρίζονται για την αποτελεσματική λειτουργία τους, για το άριστο τεχνολογικό περιεχόμενο, καθώς και για την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.


DEMM

Μπαταρία Κουζίνας DEMM 8075


Μπαταρία κουζίνας πάγκου, αναμεικτική με ψηλό ρουξούνι για μεγαλύτερη άνεση και με δυνατότητα να κατεβαίνει το ρουξούνι σε περίπτωση που υπάρχει παράθυρο από πίσω και θέλουμε να το ανοίξουμε. Χρώμα chrome. Μια έξυπνη επιλογή από τη DEMM.

Σειράς: 8075


€115.00

Shop Online

Συνώνυμη της τεχνολογίας και της ποιότητας

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας Demm κατασκευάζονται στην Ιταλία κάτω από τα πιο αυστηρά κριτήρια . Το πάθος για την καινοτομία, την απλότητα και τις εμπνευσμένες τεχνολογικές λύσεις την καθιστούν leader στα προϊόντα νέας γενιάς στον τομέα της κρουνοποιίας .