parallax background
Κ. Κανέτης & Σία

Helly Hansen 140 Χρόνια Πρωτοπορίας


Τα προϊόντα της Helly Hansen είναι σχεδιασμένα να εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση, προστασία από το νερό, τον άνεμο, το κρύο και την υγρασία, χρησιμοποιώντας υφάσματα και τεχνολογίες υψηλής ποιότητας.

 

Ανακαλύψτε την ιστορία των ρούχων της Helly Hansen


Η ιστορία της Helly Hansen ξεκίνησε το 1877 όταν ο καπετάνιος Helly Juell Hansen ανακάλυψε τον τρόπο για να προστατέψει το πλήρωμά του από τις άσχημες καιρικές συνθήκες των νορβηγικών θαλασσών, εμποτίζοντας ρούχα από χοντροειδές (ακατέργαστο) λινό, με λινέλαιο. Σύντομα, ο καπετάνιος Hansen και η σύζυγός του Margrethe ξεκίνησαν να παράγουν αδιάβροχα ρούχα και ο θρύλος γεννήθηκε!

Σήμερα τα ρούχα Helly Hansen τα εμπιστεύονται επαγγελματίες σε ωκεανούς, βουνά και εργοτάξια. Ως η # 1 μάρκα ενδυμάτων για επαγγελματίες του σκι, τη HH θα τη συναντήσετε σε περισσότερα από 200 χιονοδρομικά κέντρα και επιχειρήσεις ορειβασίας σε όλο τον κόσμο, ενώ την επιλέγουν περισσότεροι από 55.000 επαγγελματίες του σκι. Τα ρούχα της Helly Hansen φοριούνται από ναυτικούς παγκόσμιας κλάσης και από επαγγελματίες που εργάζονται κάτω από τις πιο ακραίες και αντίξοες συνθήκες, σε χώρους εργασίας, όπου η απόδοση, η προστασία και η ασφάλεια έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Από γενιά σε γενιά, η εταιρία Helly Hansen συνεχίζει να εξυψώνει την κληρονομιά που παρέλαβε με μία μακρά λίστα καινοτομιών που την ξεχωρίζει από όλες τις άλλες εταιρίες ρούχων.

parallax background
parallax background
parallax background
parallax background
parallax background
parallax background